Minőségi LED világítás

Avagy a LED térhódítása napjainkban

A technika vívmányai szinte behálózzák mindennapjainkat. Nap mint nap újabb és újabb technikai felfedezéssel állnak elő a gyártók és teszik kényelmesebbé életünket. Nem beszélve arról, hogy rohanó világunk meg is kívánja ezt. Tehát haladni kell a korral.

Minőségi LED világítás

A világítástechnika is hatalmas fejlődésen ment keresztül az utóbbi évtizedben. Egyre nagyobb teret hódít a legújabb világítástechnika: a LED világítás.

Lakásfelújítás, világítás korszerűsítés

Abban az esetben, ha felújítaná vagy korszerűsítené otthonát, ne habozzon váltson LED-re!

Nem csak trendi megoldás, de hosszú távú befektetésnek is kiváló. Éppen ezért szoktuk energiatakarékossági szempontból ajánlani.

Mivel kicsi, bárhová beépíthető pl.: szekrénybe, bárpultba, így megvilágíthatunk velük kedvünkre bármit. Szinte nincs bekapcsolási ideje, szemben a fénycsövekkel és izzólámpákkal. Nem árt a le-föl kapcsolgatás neki és kevés hőt generál. Nem kell a fényét színezni, képesek saját fény kibocsátani és több fényt produkálnak 1 W-on mint a hagyományos égő. Nem tartalmaznak higanyt, így nem mérgezőek mint a fénycsövek. Élettartamuk rendkívül hosszú és halványodik a fényük mielőtt kialudnának ellentétben a hagyományos izzókkal.

Inkább beltéri világításra ajánljuk mert hideg fényük megmásítja a tárgyak eredeti színét. Ezért inkább kedveltebb a meleg fényű LED. Fénye nem pont szerű ezért célszerűbb szétszórni a sok pici LED-et, azért, hogy ne csak trendi, energia takarékos, hanem világos, jól bevilágított helyiségünk legyen.

Kapcsolódó bejegyzések