Szeretné, ha csillagok világítanák be nappaliját?

Álmennyezeti világítótestekkel megoldható!

Az álmennyezeti világítással egy csodálatos, designos otthont tud varázsolni. Komplex látvány tervek készülnek azoknak, akik ezzel a technikával szeretnék egyedibbé tenni otthonukat.

Szeretné, ha csillagok világítanák be nappaliját?

Bárhová bevezethető

Ez a fajta világítástechnika rendkívül energiatakarékos és az esetek 90%-ában bármilyen egyedi felületbe beépíthető, akármilyen absztrakt vonalvezetésű is legyen az.

A LED- szalagos megoldás előnyei

Megoldható LED- szalaggal, amely karbantartást nem igényel és csökkentett hőkibocsátása van, indirekt fényt biztosít és rejtett világításnak is alkalmazható. Nem káprázik a szeme tőle és szórt fényt bocsát ki, tehát egész területeket be tud vele világítani, de hangulat világításnak is kimondottan pazar megoldás. Színváltoztatós változatban is forgalmazzák. Nem csak esztétikus, de teljesen egyedivé varázsolhatja vele otthonát. Csúcstechnikának számít az elszórt csillagos ég hatást létrehozó csoportos LED világítás. Az álmennyezetbe fúrt pici lyukakba tűzdelik aprólékosan az optikai üvegszál világítást.

Variálhat a világítótestekkel

Ezt a fajta világítástechnikát sokfajta világítótest felhasználásával meg lehet oldani mint pl.:a már említett LED, halogén izzó, kompakt fénycső vagy billenő spot.

 

Kapcsolódó bejegyzések