Megbolondul a hőségtől, mikor felkapcsolja a lámpát a galérián?

Hűtsön a lámpával!

Köztudott, hogy a meleg felfelé száll. A galérián létezni épp ezért a nyári hőségben gyakorlatilag elviselhetetlen érzés. Amikor már éjszaka is megáll a levegő és nincs semmi légmozgás, nehezére esik az embernek felkapcsolni a lámpát. Hiszen látni kell, de irtózunk a plusz hőhatástól. Erre kínálunk megoldást...

Megbolondul a hőségtől, mikor felkapcsolja a lámpát a galérián?

Ne legyen Laci pecsenye a lámpától!

Korábban a régen megszokott izzók rengeteg hőt bocsátottak ki. Mindenki számára ismerős kép, amikor a frissensülteket a talponállóknál feléjük lógatott lámpákkal tartották melegen. Ezt érezhetjük mi is, amikor felkapcsoljuk a villanyt a galérián.

Válasszon energiatakarékos megoldást a világításban!

Gondolom Ön is egyetért azzal, hogy pénzpocsékolás a galériát úgy megvilágítani, hogy az egyetlen szobai csillár felkapcsolásával legyen ott is világosság. Általában helyszűke miatt alakítunk ki galériát a helyiségben. Többnyire más generáció lakja a galériát mint a helyiséget. Ezért más a világítási igény is.

Tudta, hogy e LED világítás bocsátja ki a legkevesebb hőt?

Manapság egyre jobban beleássa magát a köztudatba, hogy energiatakarékos világítási technika a LED világítás. Azonban azt még kevesen tudják, hogy a legkevesebb hőt is a LED bocsátja ki. Hideg fehér fényével jól megvilágíthatja a látni kívánt területet a galérián és mégsem gurulnak le patakokban homlokáról az izzadtság cseppek.

Csak azt világítsa meg, amit látni kíván!

A LED-es lámpáknak csíptethető változatuk is van, de legismertebb a LED szalag. A csíptethető változatot ráerősítheti a galéria korlátjára, ahol éppen látni szeretne. A LED szalagot pedig körbevezetheti a galéria kerületén. Ez nem csak praktikus világítás, de trendi látvány is.

Kapcsolódó bejegyzések