Jéghideg LED szemek

Jéghideg LED szemek Hideg, fehér fényű, hűvös ábrázolás

Amikor a lépcsőházban kicserélték a világítást LED lámpákra, olyan világos lett hirtelen a lépcsőházban, hogy szinte vakított. Teljesen más színben tűntek fel még a kukák is. Hirtelen azt hittem, hogy ki is festették a lépcsőházat.

Jéghideg LED szemek

Hűvös, hideg, fehér fény

A LED világítást éppen ezért ajánlják inkább kültéri világításnak. Olyan helyekre, ahol inkább a koncentráció készség fontos, mint például a közutak, vagy tanulás, intézmények világítása.

Meleg, fehér fény

Az otthon melegét nem ajánlatos, hideg, fehér fénnyel megtörni, ezért, minél inkább a sárgás, melegebb, fehér fényű világítást alkalmazzuk.

Színes LED-et bárhova tehetünk

Nagyon designos világítástechnikai megoldásnak minősül a színes LED világítás. Erre alapszik a Philips legújabb hue névre hallgató okos fénye is. 

Intelligens világítástechnika

3 db lámpa szükséges hozzá. Mobiltelefonjáról állíthatja be, hogy mikor éppen milyen fényben szeretné látni mondjuk nappaliját. Hangulatához, napszakhoz, alkalomhoz illően állíthatja be lakása világítását egy gateway segítségével.

A világítás feltuningol

Könnyedén tud egy álmosító őszi, délutánból bulihangulatot varázsolni vagy éppen ráhangolódni az esti, romantikus vacsorára a fények segítségével.

Keltsék Önt télen is a nap melengető sugarai!

A sötét, hideg, zúzmarás hajnalban, nehezen nyitjuk ki a szemünk a telefon csörgésére. De ha megcirógatják a felkelő nap első, melengető sugarai, az mindjárt más szituáció. Ezentúl ezt is be fogja tudni állítani telefonjával és akár mind a három hideg, sötét, téli hónapban kelhet derűsen hajnalban.

Kapcsolódó bejegyzések