Forduljon a fény felé az Ön saját univerzumában!

Relaxáljon saját fényeiben

Amikor egy hosszú, pörgős nap után holt fáradtan haza ér, alig várja már, hogy becsukja az ajtaját és kizárja a külvilágot. Ledobja a cipőjét, megereszti a fürdőben a vizet, lehuppan a kedvenc kanapéjára, a nappaliban, felkapcsolja lámpáját, ami Önnek világít és kifújja magát.

Forduljon a fény felé az Ön saját univerzumában!

Alakítsa saját ízlése szerint otthona világítását

Este, amikor haza ér a munkából általában már sötét van. Szemünk is ugyanúgy fárad, mint testünk, szervezetünk. Nincs szükség vakító, hideg fényekre. A meleg fényű hangulat világítás azonban otthonosabbá teszi környezetét. Valósítsa meg nappalijában a nyugalom szigetét a világítással is!

Forduljon bátran a fénnyel szemben a fürdőszobájában is!

Használati szokásoktól függően kétféle éppen alakíthatjuk fürdőszobánk világítását. Ha Ön este szokott fürödni vagy zuhanyozni, használhatunk meleg fényű fali vagy mennyezeti lámpákat.
Ugyanis ez a világítás kellemes környezetet ad az esti ellazulásnak.
Ha Ön reggel szokott fürödni vagy zuhanyozni, alkalmasabb a hideg fényű lámpák használata, melyek fénye segítik Önt az ébredésben, az összpontosításban és a reggel megszokott sminkelésben vagy borotválkozásban.
Bármelyiket is alkalmazza a fenti lehetőségek közül, ügyeljen a tükör és a mosdó helyi megvilágítására! Tekintse át, párabiztos, burás, designos fürdőszobai lámpáink széles kínálatát.