Fürdőszoba titkok reflektor fényben!

Avagy hogyan világítsuk meg a fürdőszobát?

Amikor reggelente álmosan felkelünk, nehezen tudjuk kinyitni a szemünket, a fényhez is fokozatosan tudjuk hozzá szoktatni a szemünket.

Fürdőszoba titkok reflektor fényben!

A fürdőszobában kezdődik a reggelünk, ezért nem mindegy hogyan világítjuk meg

Kényes helyiség a fürdőszoba. Ügyelni kell arra is, hogy ne vakító fényt világítson álmos szemünkbe, mert könnyen indulhat ezért fejfájással a napunk. Azonban szükséges, hogy jól láthassuk magunkat a tükörben borotválkozás vagy sminkelés közben.

Helyi és párabiztos világítás

A tükröt és a mosdót, mely általában a fürdőszoba központjában van mindenképpen külön világítsuk meg. Sokszor egy gyors smink megigazításhoz elég ezt a lámpát is felkapcsolni.
Más dolog, amikor relaxálni szeretne, ellazulni egy hosszú, fárasztó nap után egy forró fürdőzés közben. Ilyenkor használhatnak akár elektromos mécseseket vagy központi megvilágítást.
A fürdőszoba egy vizes helyiség, a tisztálkodást és a mosást is vízzel végezzük. S mivel a víz és az elektromosság találkozása akár tragédiához is vezethet, ezért szükséges párabiztos világítótesteket alkalmazni s a vezetéket falon belül elvezetni, a konnektorokat pedig minél magasabban elhelyezni, hogy az esetleges dugulás esetén a kiömlő víz szintje ne érje el azokat.
Akármelyik lámpatípust helyezi előnyben, webáruházunkban megtalálja azt.