Szobánként - Lámpák helyiségenként

Minden otthon helyiségekből áll. Minden szobának -vagy legalábbis szoba résznek- önálló funkciója van. Ezért csoportosítottuk Önnek úgy Philips lámpákat, hogy az adott szobába könnyedén megtalálja melyik a legjobb világítás.

Válasszon kategóriát!

Szobánként - Lámpák helyiségenként

Nappali és háló

Nappali és háló

Délután vagy este, mikor a nap lenyugszik és az időt együtt tölti a család, a lakás igazi, bensőséges hangulatát az esti fények határozzák meg. A funkcionális és esztétikai szempontok egyaránt fontosak.

tovább
Gyerekszoba lámpák

Gyerekszoba lámpák

Ez az a helyiség, ahol a legspeciálisabb igényeket kell kielégíteni. Nem elég a "jó" fény, legalább annyira fontos, hogy a kicsi szeresse is a lámpáit. Itt játszik, tanul, és itt hallgatja az anyuka és apuka meséit, itt hajtja álomra a fejét.

tovább
Íróasztal lámpa

Íróasztal lámpa

A munkatevékenységhez mindig a legtökéletesebb világítást válassza! Törekedni kell a természetes megvilágításhoz hasonló eredmény elérésére, kerülni kell a szemet megerőltető, kontrasztos, tükröződő megoldásokat.

tovább
Konyhai lámpák

Konyhai lámpák

A konyhában a legfontosabb -az általános világítás mellett- a helyi, irányított fény a munkaasztalok, pultok külön megvilágítására. Hangulatos az üvegszekrényekbe, vitrinekbe épített, hideg fényt sugárzó világítás.

tovább
Fürdőszoba lámpák

Fürdőszoba lámpák

Az ellazulás, relaxáció helye. Mégis árnyékmentességet igényel. Előnyös a tükör fölé-mellé elhelyezni egy helyi világítást biztosító lámpát, mely egy kisebb fürdőszobát képes teljesen bevilágítani.

tovább
Kerti lámpa

Kerti lámpa

Az esti kert a meghitt vacsorák és a baráti beszélgetések, iszogatások színtere. Hihetetlen, milyen hangulatot képes varázsolni egy-két jól elhelyezett fényforrás.

tovább

Általában egy adott helyiségbe nem egyetlen egy lámpa, LED, csillár, világítás kerül, hanem különböző helyekre a funkciónak megfelelő Philips lámpa. A kiválasztott helyiségbe, válasszon azonos lámpacsaládból származó armatúrát, így biztosítva a stílus egységét!