Lámpaajánlatunk:
Részletes keresés
Szűkítse a találatok számát!
Philips lámpacsaládok

Lirio lámpák

Philips lámpák

Eseo lámpák

Bright light lámpák

Massive lámpacsaládok

Massive lámpák

Fürdőszobai lámpák

Konyhai lámpák

Gyerekszobai lámpák

Top Selection premium lámpák

Dolgozószobai lámpák

Fürdőszoba

Az ellazulás, relaxáció helye. Mégis árnyékmentességet igényel. Előnyös a tükör fölé-mellé elhelyezni egy helyi világítást biztosító lámpát, mely egy kisebb fürdőszobát képes teljesen bevilágítani.

Válasszon terméket!
1/11 »
1/11 »
Kerti lámpák

Kerti lámpák kényelme

Élvezze a lustálkodós estéket a kertben a Philips elegáns, kültéri lámpáival. A meleg fehér fénnyel hívogató lámpák ideálisak az általános kerti világításhoz.

Alakítson ki fantasztikus légkört, amely építészeti szempontból is érdekes.

A kerti lámpák nem csak a kényelmet, a biztonságot és a tájékozódást szolgálják a kertben, de a kertdesign fontos része. A kerti lámpák fontos jellemzője az eső, hó, fagy, köd és minden szélsőséges időjárási viszonyok elleni védelrm. A kerti világítás nem csak a kerti lámpákból áll, a kert megvilágításához lehet használni bármilyen lámpát a kültéri lámpák közül.

IP44 – időjárásálló kerti világítás

A Philips kültéri lámpáit kifejezetten párás kültéri környezetben való használatra tervezték. Szigorú teszteknek vetették alá a vízállósága biztosítása érdekében.

Az IP44 védelem azt jelenti, hogy ezeket a termékeket kültéri használatra tervezték, így biztos lehet benne, hogy a kültéri lámpák beragyogják majd a kertet, akár esik, akár fúj.

Az IP-szintet két szám jelöli:

  • az első a por,
  • a második a víz elleni védelem szintjét.

A kültéri lámpák IP44-es értékkel rendelkeznek:

védve van a ráfröccsenő víz ellen.

A leggyakoribb és a legideálisabb általános kültéri használatra.

Alkalmazási területek a kertben

Ideális kültéri világítás kertekhez, teraszokhoz, járdákhoz vagy erkélyekhez. A Philips kültéri termékcsalád által kínált fali-, oszlopos, mennyezeti és talapzatos világítás este is kellemes, megnyugtató légkört teremt, valamint sötétedés után is megfelelő látási viszonyokat biztosít.

Stílusos kialakítás az Ön kertjéhez

A Philips lámpák kialakítása: a stílusos és letisztult tervezésnek köszönhetően tökéletesen beleolvad a kert vagy a terasz világába, így mind éjjel, mind pedig nappal gyönyörű megjelenést kölcsönöz a kertje számára. Lámpák széles választékából válogathat, így biztosan talál az Ön kültéri területéhez illő és az Ön ízlésének megfelelő terméket.

Hozzon létre eredeti kültéri helyszínt a Philips gyönyörű lámpáival. Kiváló minőségű anyagokből készült, és meleg, fehér, energiatakarékos fényt biztosít elbűvölő kertjében vagy teraszán.

Kerti és kültéri dizájn lámpák

A kültér a ház fontos része. A megfelelően megválasztott világítás a kertjét kellemes, pihenésre csalogató hellyé varázsolja. A fali és mennyezeti lámpák, az oszlopos és spotlámpák, az igényeit teljesítve kínálják a legjobb világítási megoldásokat. Válasszon speciális fényeffektusokat létrehozó kültéri lámpákat és változtassa kertjét sötétedés után is varázslatos hellyé.

Hogyan vásároljon megfelelő lámpát?

A minőségi kerti lámpák védettsége legalább IP44, ami garantálja, hogy a lámpa védett bármilyen irányból fröccsenő vízzel szemben, valamint por behatolása ellen.

Fontos szerep hárul a felhasznált anyagokra is, mint például a rozsdamentes acél, minőségi alumínium vagy törésálló műanyag.

A lámpa kivitelét sem szabad elhanyagolni - az alkatrészek között nem lehetnek nagy hézagok, a lámpán nem lehetnek meglazult csavarok vagy tömítetlen fedelek - ezeken keresztül rovarok, vagy nedvesség kerülhet a termékbe, ami hatással lehet a lámpa tulajdonságaira és élettartamára.

Oszlop, reflektor, bejárati út világítások

A biztonságos behajtáshoz vagy hazatéréshez megfelelő típusú kültéri lámpákra van szükség. Sötétében nem veszi észre a kint felejtett rollert, vagy az eső utáni pocsolyát sem. A Philips kínálatában megtalálja a házához és a kerti világításhoz illő mozgásérzékelős lámpákat is.

Stílusos energia takarékoskodás

Aktuális, nem hivalkodó, de nagyon stílusos Philips kültéri lámpaválaszték, falra és mennyezetre való felszerelést segítő alkatrészekkel. A lámpákat a legfrissebb trendek, ízlések és életstílusok alapján tervezték meg. A lámpák kiválóan beilleszkednek az Ön ízlésstílusába, és hatékonyan kiemelik a házát jellemző elemeket.

Ház világítás: fali és mennyezeti lámpák

A modern lámpákkal kihangsúlyozhatók a ház különböző részeit. Válasszon a mozgásérzékelős vagy az energiatakarékos napelemes lámpák közül. A kiváló minőségű anyagok hozzájárulnak a luxus érzetéhez. Szemet gyönyörködtető kialakítás, amely nyugalmas kültéri tartózkodást ígér. A Philips fali lámpák meleg, fehér, energiatakarékos fényt sugároznak, és lenyűgöző, kétirányú fényhatásokkal kápráztat el a kertben.

Homlokzati lámpák

Emelje ki a háza dizájn elemeit, megfelelően megválasztott homlokzat világítással. A Philips kültéri lámpakínálatával növelje háza minőségi megjelenését. Válasszon akár a napelemes vagy a mozgásérzékelő lámpák közül, a kiváló minőséget és az energiatakarékosságot mindig értékelni fogja. A homlokzatvilágítás hosszú évekre szóló megoldás. A minőségi világítással hosszú évekre megoldhatja a homlokzattal kapcsolatos elvárásait. A kültéri világítás kihangsúlyozza a háza minőségét. Műalkotás a kültéri falon. A Philips fali lámpák nagy teljesítményű, meleg, fehér LED-fényt sugároznak a kertben. A lenyűgöző kétirányú fényhatások élénkséget varázsolnak a kertjébe.

Hozza ki a legtöbbet a kültéri helyszínből Philips lámpával, amely tökéletes a bejárati ajtó melletti területre vagy a terasz falaira. A kültéri lámpák erőteljes, meleg fehér fényt árasztanak. Ragyogó fény a kert vagy terasz megvilágításához.

A Philips korszerű kültéri világításai elegáns, kortárs stílusának meggyőző, merész, minimalista megoldásai tökéletesek a kertek, járdák és külterek fénnyel való feldíszítéséhez.

A lámpát és a szerelvényeit az egyszerű telepítésre tervezték: a doboz tartalmaz a felszereléshez és üzembe helyezéshez szükséges minden eszközt. Egyértelmű utasításokat talál a beüzemelés helyére vonatkozóan, beleértve a vízállóságra vonatkozó IP besorolás feltüntetését is.