Kerti lámpa

Az esti kert a meghitt vacsorák és a baráti beszélgetések, iszogatások színtere. Hihetetlen, milyen hangulatot képes varázsolni egy-két jól elhelyezett fényforrás.

Válasszon terméket!

Kerti lámpák kényelme

Élvezze a lustálkodós estéket a kertben a Philips elegáns, kültéri lámpáival. A meleg fehér fénnyel hívogató lámpák ideálisak az általános kerti világításhoz.

Alakítson ki fantasztikus légkört, amely építészeti szempontból is érdekes.

A kerti lámpák nem csak a kényelmet, a biztonságot és a tájékozódást szolgálják a kertben, de a kertdesign fontos része. A kerti lámpák fontos jellemzője az eső, hó, fagy, köd és minden szélsőséges időjárási viszonyok elleni védelrm. A kerti világítás nem csak a kerti lámpákból áll, a kert megvilágításához lehet használni bármilyen lámpát a kültéri lámpák közül.

IP44 – időjárásálló kerti világítás

A Philips kültéri lámpáit kifejezetten párás kültéri környezetben való használatra tervezték. Szigorú teszteknek vetették alá a vízállósága biztosítása érdekében.

Az IP44 védelem azt jelenti, hogy ezeket a termékeket kültéri használatra tervezték, így biztos lehet benne, hogy a kültéri lámpák beragyogják majd a kertet, akár esik, akár fúj.

Az IP-szintet két szám jelöli:

  • az első a por,
  • a második a víz elleni védelem szintjét.

A kültéri lámpák IP44-es értékkel rendelkeznek:

védve van a ráfröccsenő víz ellen.

A leggyakoribb és a legideálisabb általános kültéri használatra.

Alkalmazási területek a kertben

Ideális kültéri világítás kertekhez, teraszokhoz, járdákhoz vagy erkélyekhez. A Philips kültéri termékcsalád által kínált fali-, oszlopos, mennyezeti és talapzatos világítás este is kellemes, megnyugtató légkört teremt, valamint sötétedés után is megfelelő látási viszonyokat biztosít.

Stílusos kialakítás az Ön kertjéhez

A Philips lámpák kialakítása: a stílusos és letisztult tervezésnek köszönhetően tökéletesen beleolvad a kert vagy a terasz világába, így mind éjjel, mind pedig nappal gyönyörű megjelenést kölcsönöz a kertje számára. Lámpák széles választékából válogathat, így biztosan talál az Ön kültéri területéhez illő és az Ön ízlésének megfelelő terméket.

Hozzon létre eredeti kültéri helyszínt a Philips gyönyörű lámpáival. Kiváló minőségű anyagokből készült, és meleg, fehér, energiatakarékos fényt biztosít elbűvölő kertjében vagy teraszán.

Kerti és kültéri dizájn lámpák

A kültér a ház fontos része. A megfelelően megválasztott világítás a kertjét kellemes, pihenésre csalogató hellyé varázsolja. A fali és mennyezeti lámpák, az oszlopos és spotlámpák, az igényeit teljesítve kínálják a legjobb világítási megoldásokat. Válasszon speciális fényeffektusokat létrehozó kültéri lámpákat és változtassa kertjét sötétedés után is varázslatos hellyé.

Hogyan vásároljon megfelelő lámpát?

A minőségi kerti lámpák védettsége legalább IP44, ami garantálja, hogy a lámpa védett bármilyen irányból fröccsenő vízzel szemben, valamint por behatolása ellen.

Fontos szerep hárul a felhasznált anyagokra is, mint például a rozsdamentes acél, minőségi alumínium vagy törésálló műanyag.

A lámpa kivitelét sem szabad elhanyagolni - az alkatrészek között nem lehetnek nagy hézagok, a lámpán nem lehetnek meglazult csavarok vagy tömítetlen fedelek - ezeken keresztül rovarok, vagy nedvesség kerülhet a termékbe, ami hatással lehet a lámpa tulajdonságaira és élettartamára.

Oszlop, reflektor, bejárati út világítások

A biztonságos behajtáshoz vagy hazatéréshez megfelelő típusú kültéri lámpákra van szükség. Sötétében nem veszi észre a kint felejtett rollert, vagy az eső utáni pocsolyát sem. A Philips kínálatában megtalálja a házához és a kerti világításhoz illő mozgásérzékelős lámpákat is.

Stílusos energia takarékoskodás

Aktuális, nem hivalkodó, de nagyon stílusos Philips kültéri lámpaválaszték, falra és mennyezetre való felszerelést segítő alkatrészekkel. A lámpákat a legfrissebb trendek, ízlések és életstílusok alapján tervezték meg. A lámpák kiválóan beilleszkednek az Ön ízlésstílusába, és hatékonyan kiemelik a házát jellemző elemeket.

Ház világítás: fali és mennyezeti lámpák

A modern lámpákkal kihangsúlyozhatók a ház különböző részeit. Válasszon a mozgásérzékelős vagy az energiatakarékos napelemes lámpák közül. A kiváló minőségű anyagok hozzájárulnak a luxus érzetéhez. Szemet gyönyörködtető kialakítás, amely nyugalmas kültéri tartózkodást ígér. A Philips fali lámpák meleg, fehér, energiatakarékos fényt sugároznak, és lenyűgöző, kétirányú fényhatásokkal kápráztat el a kertben.

Homlokzati lámpák

Emelje ki a háza dizájn elemeit, megfelelően megválasztott homlokzat világítással. A Philips kültéri lámpakínálatával növelje háza minőségi megjelenését. Válasszon akár a napelemes vagy a mozgásérzékelő lámpák közül, a kiváló minőséget és az energiatakarékosságot mindig értékelni fogja. A homlokzatvilágítás hosszú évekre szóló megoldás. A minőségi világítással hosszú évekre megoldhatja a homlokzattal kapcsolatos elvárásait. A kültéri világítás kihangsúlyozza a háza minőségét. Műalkotás a kültéri falon. A Philips fali lámpák nagy teljesítményű, meleg, fehér LED-fényt sugároznak a kertben. A lenyűgöző kétirányú fényhatások élénkséget varázsolnak a kertjébe.

Hozza ki a legtöbbet a kültéri helyszínből Philips lámpával, amely tökéletes a bejárati ajtó melletti területre vagy a terasz falaira. A kültéri lámpák erőteljes, meleg fehér fényt árasztanak. Ragyogó fény a kert vagy terasz megvilágításához.

A Philips korszerű kültéri világításai elegáns, kortárs stílusának meggyőző, merész, minimalista megoldásai tökéletesek a kertek, járdák és külterek fénnyel való feldíszítéséhez.

A lámpát és a szerelvényeit az egyszerű telepítésre tervezték: a doboz tartalmaz a felszereléshez és üzembe helyezéshez szükséges minden eszközt. Egyértelmű utasításokat talál a beüzemelés helyére vonatkozóan, beleértve a vízállóságra vonatkozó IP besorolás feltüntetését is.