Hogy hogyan lesz az unalmas, őszi kertjéből az utca legfényűzőbb, ünnepi kertje?

Hozzávalók: hangulat és fények

Adott egy hulló falevelekkel teli késő őszi kert. Az időjárás miatt már nehézkesebb ilyenkor több időt kint tölteni a szabadban. Hiába gereblyézik, másnapra dupla annyi falevél hever a földön, melyeknek színe napról napra változik. Lassan már a kerti törpe sem látszik ki a falevelekből. Öltöztesse fel kertjét ünnepi fényekkel, hogy advent hangulatát sugallja!

Adventi fények

Az első téli hónap december. Ennek a hónapnak különös jelentősége van. Az év utolsó hónapja. Már az eleje is ünneppel kezdődik. Mikulás, karácsony, szilveszter. Így jönnek sorra az ünnepek. Talán egész évben várjuk őket. Ezért már a hónap elején belecsöppenünk az ünnepi hangulatba, az adventi készülődések által. Ilyenkor a hangulat is jelzi az ünnepek közeledtét. Az utcák, a kertek, teraszok ünnepi fényekbe öltöznek, így jelezve azt, hogy „gazdájuk” már nagyon várja az ünnepeket.

Rohanó hétköznapok, áldott, ünnepi fények

Az adventi készülődés egyfajta szeretet teljes hangulatot ébreszt az emberekben. Amikor vége a munkának és holtfáradtan rohanunk haza felé, általában már sötét van. De ha hirtelen megpillantunk egy díszesen kivilágított körutat a villamosról, vagy egy LED füzérekkel feldíszítette kertvárosi rész mellett haladunk el, hirtelen megáll a rohanás és a stressz helyett kellemes érzés tölt el bennünket.

Nem lehetnek mindig vegasi fények az utcákon, de legalább ilyenkor jelezzük az ünnepek közeledtét!

Manapság már a karácsonyfa díszítés is trendek szerint történik. Ki ragaszkodik az állandóhoz, ki követi a divatot. Így van ez a kert díszkivilágításával is. Lehet ezer színben pompázó kültéri, LED füzérekkel teli kertet varázsolni könnyedén, de lehet egyszínű, szolidabb kivilágítást is választani. Ami a lényeg, hogy az Ön hangulatát jelképezze.

Ön megálmodja

Mi megvalósítjuk

Lámpaspecialista

Nincs olyan projekt ami túl kicsi vagy túl nagy

Tervezés. Design. Kivitelezés.

Mostanában írtuk:

Keressen egy ingyenes konzultációra!

Kitaláljuk, megtervezzük és kivitelezzük lakása világítási rendszerét.